Гузар УлянаHuzar UlianaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2025-02-142025-02-142024ЗК 16. Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : навчальна програма з обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Гузар У. Є. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 10 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/38331Метою викладання навчальної дисципліни «Менеджмент готельно- ресторанного бізнесу» є формування у студентів системи теоретичних знань із питань організації готельно-ресторанного бізнесу та функціонування підприємств індустрії гостинності й практичних навичок управління у галузі готельно-ресторанного бізнесу в умовах конкурентного середовища України та інтеграційних процесів.otherменеджмент готельно-ресторанного бізнесунавчальна програмабакалавргалузь знань – 24 «Сфера обслуговування»спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»кафедра готельно-ресторанного бізнесуЗК 16. Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : навчальна програма з обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»Other