Чирка, В’ячеславТесля, ОльгаПаска, МаріяChyrka, ViacheslavTeslia, OlhaPaska, Mariia2023-11-142023-11-142023-10-12Чирка В. Розробка рецептур мясних страв із використанням прано-ароматичних рослин крафтового виробництва / В’ячеслав Чирка, Ольга Тесля, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 234–235.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34860ukпряно-ароматична сировинам’ясні продуктиspicy and aromatic raw materialsmeat productsРозробка рецептур мясних страв із використанням прано-ароматичних рослин крафтового виробництваDevelopment of recipes for meat dishes using herbal and aromatic plants of craft productionArticle