Голод, А. П.Holod, A. P.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-02-262021-02-262021-02-26Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни, спеціальність 073 «Менеджмент», перший (бакалаврський) рівень вищої освіти / розроб. Голод А. П. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 6 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28908ukоснови наукових дослідженьінформаційна культура студентасемінарські заняттяпрактичне заняттяспеціальність 073 - «Менеджмент»бакалаврфакультет туризмукафедра готельно-ресторанного бізнесуОснови наукових досліджень та інформаційна культура студента : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни, спеціальність 073 «Менеджмент», перший (бакалаврський) рівень вищої освітиOther