Гілецький, ІванПаска, МаріяHiletskyi, IvanPaska, Mariia2023-11-212023-11-212023-10-12Гілецький І. Теоретичні та практичні аспекти використання пряно-ароматичної сировини підвищеної біологічної та харчової цінності для сфери гостинності / Іван Гілецький, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 183–188.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34961Мета. Дослідження особливостей і властивостей використання пряно-ароматичних добавок на основі Armoracia rusticana в кулінарії. Goal. Study of features and properties of use of spicy and aromatic additives based on Armoracia rusticana in cooking.ukпряно-ароматична сировинабіологічна цінністьхарчова цінністьсфера гостинностіspicy and aromatic raw materialsbiological valuenutritional valuethe field of hospitalityТеоретичні та практичні аспекти використання пряно-ароматичної сировини підвищеної біологічної та харчової цінності для сфери гостинностіTheoretical and practical aspects of the use of spicy and aromatic raw materials of increased biological and nutritional value for the field of hospitalityArticle