Верлата, ГаннаСорокіна, АльонаVerlata, HannaSorokina, Alona2023-06-272023-06-272023-05-18Верлата Г. Особливості та перспективи розвитку кулінарної індустрії Херсонщини / Ганна Верлата, Альона Сорокіна // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 37–39.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34211ukперспективирозвитоккулінарна індустріяХерсонщинаprospectsculinary industrydevelopmentKherson regionОсобливості та перспективи розвитку кулінарної індустрії ХерсонщиниPeculiarities and prospects of the development of the culinary industry of the Kherson regionArticle