Колісниченко, ТетянаКюрчева, ЛюдмилаKolisnychenko, TetianaKiurcheva, Liudmyla2024-07-032024-07-032024-05-30Колісниченко Т. Технологічні аспекти виробництва крафтових напоїв основі плодово-ягідної сировини для підприємств ресторанного господарства / Тетяна Колісниченко, Людмила Кюрчева // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 179–181.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36225Наше дослідження спрямоване на виявлення нетрадиційної рослинної сировини для харчових інноваційних технологій виробництва крафтових напоїв із покращеними оздоровчими властивостями для розширення асортименту виробництва продукції для харчової промисловості та підприємств ресторанного господарства. Our research is aimed at identifying non-traditional plant raw materials for food innovative technologies for the production of craft beverages with improved health properties to expand the range of production for the food industry and restaurant enterprises.ukкрафтові напоїплодово-ягідна сировинафруктово-ягідні напівфабрикатиcraft drinksfruit and berry raw materialsfruit and berry semi-finished productsТехнологічні аспекти виробництва крафтових напоїв основі плодово-ягідної сировини для підприємств ресторанного господарстваTechnological aspects of production of craft drinks based on fruit and berry raw materials for restaurant enterprisesArticle