Тесля, ОльгаПаска, МаріяTeslia, OlhaPaska, MariiaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2024-03-192024-03-192024Тесля О. Інструментарій та технології управління організаційно-економічним розвитком готельно-ресторанного господарства : силабус, третій (освітньо-науковий) ступінь, галузь знань : 24 Сфера обслуговування, спеціальність : 241 Готельно-ресторанна справа / Тесля Ольга, Паска Марія. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 6 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35614Метою викладання навчальної дисципліни є формування у аспірантів теоретичних, методологічних та організаційно-практичних знань з технологій управління організаційно-економічним розвитком готельно-ресторанного господарства, реалізації спеціального економічного інструментарію менеджменту. The purpose of teaching the academic discipline is to provide graduate students with theoretical, methodological, and organizational-practical knowledge of management technologies for the organizational and economic development of the hotel and restaurant industry, and the implementation of special economic management tools.ukінструментарій та технології управлінняорганізаційно-економічний розвиток,готельно-ресторанне господарствосилабусаспірантигалузь знань : 24 Сфера обслуговуванняспеціальність : 241 Готельно-ресторанна справакафедра готельно-ресторанного бізнесуІнструментарій та технології управління організаційно-економічним розвитком готельно-ресторанного господарства : силабус, третій (освітньо-науковий) ступінь, галузь знань : 24 Сфера обслуговування, спеціальність : 241 Готельно-ресторанна справаToolkit and technologies for managing the organizational and economic development of the hotel and restaurant industry: syllabus, third (educational and scientific) degree, field of knowledge: 24 Service area, specialty: 241 Hotel and restaurant businessOther