Буніч АннаБуряк ВалентинаBunich AnnaBuriak Valentyna2025-01-212025-01-212024-10-24Буніч А. Організація ефективного управління у сфері ресторанного бізнесу в сучасних умовах / Анна Буніч, Валентина Буряк // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (24-25 жовтня 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 74–77.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37750otherорганізаціяуправліннястратегіяцінова політикаякість обслуговуванняперсоналorganizationmanagementstrategypricingservice qualitypersonnelОрганізація ефективного управління у сфері ресторанного бізнесу в сучасних умовахOrganization of effective management in the restaurant business in modern conditions