Чирка В’ячеславПаска МаріяТесля ОльгаChyrka ViacheslavPaska MariiaTeslia Olha2025-09-302025-09-302024Чирка В. Удосконалення технології м’ясних напівфабрикатів під час створення кулінарної продукції у закладах ресторанного господарства / В’ячеслав Чирка, Марія Паска, Ольга Тесля // Молода спортивна наука України : зб. тез доп. / за заг. ред. Євгена Приступи. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – Вип. 28. – т. 4. – С. 146–147.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/59942Мета - науково-практичне обґрунтування перспективних напрямів використання в ресторанному господарстві нових м’ясних напівфабрикатів під час створення кулінарної продукції. The goal is to scientifically and practically substantiate promising areas of use in the restaurant industry of new meat semi-finished products when creating culinary products.otherтехнологія м’ясних стравмаринадирестораниmeat dish technologymarinadesrestaurantsУдосконалення технології м’ясних напівфабрикатів під час створення кулінарної продукції у закладах ресторанного господарстваImproving the technology of semi-finished meat products when creating culinary products in restaurant establishmentsOther