Кормуш ОлександрПетришин НаталіяKormush OleksandrPetryshyn Nataliia2025-01-172025-01-172024-10-24Кормуш О. Моделювання рецептур холодних страв і закусок підвищеної біологічної цінності / Олександр Кормуш, Наталія Петришин // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (24-25 жовтня 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 233–234.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37651otherпророщене зерноамінокислотимінеральні речовинихарчові волокнабіологічна цінністьgerminated grainamino acidsmineralsdietary fiberbiological valueМоделювання рецептур холодних страв і закусок підвищеної біологічної цінностіModeling of recipes for cold dishes and snacks of high biological value