Паска, М. З.Мартинюк, І. О.Молдаванова, Л. К.Paska, M. Z.Martyniuk, I. O.Moldavanova, L. K.2020-11-232020-11-232020-11-23Паска М. З. Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 7091.705 - "Технологія жирів і жирозамінників" (освітньо-кваліфікаційний рівнь "спеціаліст") / Паска М. З., Мартинюк І. О., Молдаванова Л. К. - Львів, 2011. - 39 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27471ukдипломна роботаметодичні рекомендаціїнапрямок "Харчова технологія та інженерія"освітньо-кваліфікаційний рівень - спеціалістМетодичні рекомендації до виконання дипломних робіт 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 7091.705 - "Технологія жирів і жирозамінників" (освітньо-кваліфікаційний рівнь "спеціаліст")Other