Паска, М. З.Варивода, Ю. Ю.Гербер, Ю. Б.Глумова, Н. В.Волков, М. В.Paska, M. Z.Varyvoda, Yu. Yu.Herber, Yu. B.Hlumova, N. V.Volkov, M. V.2020-12-142020-12-142020-12-14Загальні технології харчової промисловості. Технологія жирів і жирозамінників (складова частина) : програма навч. дисципліни для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.0511701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитації / Паска М. З. та ін. - Львів, 2012. - 17 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27600ukхарчова промисловістьтехнологія жирів і жирозамінниківнапрямок "Харчова технологія та інженерія"програмаЗагальні технології харчової промисловості. Технологія жирів і жирозамінників (складова частина) : програма навч. дисципліни для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.0511701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитаціїOther