Найда, ОстапПаска, МаріяNaida, OstapPaska, Mariia2024-01-162024-01-162023Найда О. Розширення асортименту низькокалорійних соусів у закладах ресторанного господарства / Остап Найда, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. / за заг. ред. Євгена Приступи. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – Вип. 27, т. 4. – С. 147.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35223Мета – розширити асортимент низькокалорійних соусів у закладах ресторанного господарства. The goal is to expand the range of low-calorie sauces in restaurants.ukнизькокалорійні соусиіндустрія гостинностілокальний виробникпродукти бджільництваlow-calorie sauceshospitality industrylocal producerbeekeeping productsРозширення асортименту низькокалорійних соусів у закладах ресторанного господарстваExpanding the assortment of low-calorie sauces in restaurantsArticle