Гузар УлянаHuzar UlianaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2025-02-142025-02-142024Гузар У. Є. ВЗ 16. Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : силабус навчальної дисципліни на 2024-2025 навчальний рік, компонент освітньої програми – основний, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа» / Гузар У. Є. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 5 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/38335Метою навчальної дисципліни є формування у студентів системи теоретичних знань із питань організації готельно-ресторанного бізнесу та функціонування підприємств індустрії гостинності й практичних навичок управління у галузі готельно-ресторанного бізнесу в умовах конкурентного середовища України та інтеграційних процесів.otherменеджмент готельно-ресторанного бізнесусилабусбакалавргалузь знань – 24 «Сфера обслуговування»спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»кафедра готельно-ресторанного бізнесуВЗ 16. Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : силабус навчальної дисципліни на 2024-2025 навчальний рік, компонент освітньої програми – основний, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»Other