Паска, М.Paska, M.Басараб, І.Basarab, I.Мартинюк, І.Martyniyk, I.Молдаванова, Л.Moldavanova, L.2019-11-012019-11-012019-11-01Технологія продуктів національного призначення : довідник тестів для модульних контрольних робіт / Паска М. З ., Басараб І. М., Мартинюк І. О., Молдаванова Л. К. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2014. - 30 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22971Мета збірника - формування цілісного уявлення про технологічні особливості основних виробництв продуктів функціонального призначення. Призначено для студентів та викладачів харчових спеціальностей вищих навчальних закладів. Збірник може бути використаний для підготовки студентів заочної форми навчання.ukпродукти функціонального призначеннятехнологічні особливостіхарчова технологія та інженеріяхарчова промисловістьТехнологія продуктів національного призначенняBook