Косінова, ЯринаІжевська, ОрисяKosinova, YarynaIzhevska, Orysia2022-12-282022-12-282022-10-06Косінова Я. Фортифікація млинців за допомогою куркуми та шроту кунжуту / Ярина Косінова, Орися Іжевська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 169-171.http://localhost:8080/handle/34606048/33298Метою дослідження було встановлення оптимального дозування куркуми для забезпечення традиційної якості продукції.The purpose of the study was to establish the optimal dosage turmeric to ensure the traditional quality of products.ukмлинцікуркумаздоров’яpancakesturmerichealthФортифікація млинців за допомогою куркуми та шроту кунжутуFortification of pancakes with turmeric and sesame mealArticle