Касянчук, В. В.Курганська, В. О.Олешко, О. М.Kasyanchuk, V. V.Kurganska, V. O.Oleshko, O. M.2023-09-072023-09-072017Касянчук В. В. Раціональне і безпечне харчування як основа громадського здоров’я : навч. посіб. / В. В. Касянчук, В. О. Курганська, О. М. Олешко / за ред. проф. А. Г. Дьяченка. – Суми : Сумський держ. ун-т, 2017. – 355 с.978-966-657-712-5https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34310Навчальний посібник спрямований на формування базових знань із питань раціонального харчування, особливостей сучасних харчових продуктів, проблем та захворювань, пов’язаних із неправильним харчуванням. Призначений для студентів медичних спеціальностей, а також усіх, хто прагне розширити свої знання щодо принципів сучасного харчування. The study guide is aimed at forming basic knowledge of the issues rational nutrition, features of modern food products, problems and diseases associated with improper nutrition. Intended for students medical specialties, as well as everyone who seeks to expand their knowledge about principles of modern nutrition.раціональне харчуваннягромадське здоров'яrational nutritionpublic healthРаціональне і безпечне харчування як основа громадського здоров’яRational and safe nutrition as the basis of public healthOther