Кубло, НеляКащавцева, ЛарисаМихайлов, БогданKublo, NeliaKashchavtseva, LarysaMykhailov, Bohdan2024-07-042024-07-042024-05-30Кубло Н. Шляхи просування ресторанного продукту з використанням SMM на прикладі ресторану «Altbier» у місті Харкові / Неля Кубло, Лариса Кащавцева, Богдан Михайлов // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 55–60.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36266ukрекламаSMMмаркетингові комунікаціїпросуванняресторанна індустріясоціальний медіа маркетингмоніторингadvertisingpromotionmonitoringSMMsocial media marketingmarketing communicationsrestaurant industryШляхи просування ресторанного продукту з використанням SMM на прикладі ресторану «Altbier» у місті ХарковіWays of promoting a restaurant product using SMM on the example of the "Altbier" restaurant in the city of KharkivArticle