Паска, МаріяPaska, MariiaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2020-01-202020-01-202020-01-20Паска М. З. Методичні вказівки для проходження практики здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / Паска М. З. - Львів, 2020. - 32 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23922У методичних вказівках викладено основні пункти, які передбачені для проходження виробничої практики. Обґрунтовано мету та завдання виробничої практики, представлено структуру виробничої практики, наведено основні вимоги, щодо підсумкового контролю, форма оформлення звіту та щоденника, список використаної літератури.ukкафедра готельно-ресторанного бізнесупрактики2 курскерівництво практикоющоденник практикипідсумки практикиМетодичні вказівки для проходження практики здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Other