Найда, ОстапТесля, ОльгаПаска, МаріяNaida, OstapTeslia, OlhaPaska, Mariia2024-10-252024-10-252024-05-10Найда О. Особливості технології соусів оздоровчого призначення для закладів ресторанного господарства / Остап Найда, Ольга Тесля, Марія Паска // Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення : матеріали ХІV Міжнар. наук.-практ. конф. (10–11 трав. 2024 р., м. Львів) / за заг. ред. Л. Чеховської. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 93–95.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36872Мета дослідження − оптимізація рецептури низькокалорійного соусу оздоровчого призначення на основі складників, що збагачують готовий продукт на біологічно активні речовини. The aim of the study is to optimize the formulation of a low-calorie health sauce based on ingredients that enrich the finished product with biologically active substances.ukнизькокалорійні соусизаклади ресторанного господарстваоздоровче призначенняlow-calorie saucesrestaurant business establishmentshealth-improving purposeОсобливості технології соусів оздоровчого призначення для закладів ресторанного господарстваFeatures of the technology of sauces for health purposes for restaurant business establishmentsArticle