Вовканич, Мар’янПаска, МаріяVovkanych, MarianPaska, Mariia2024-07-032024-07-032024-05-30Вовканич М. Споживча оцінка авторських страв на прикладі закладу ресторанного господарства «Salalat» / Мар’ян Вовканич, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 148–150.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36236ukавторські стравиресторанна індустріяспоживча оцінкаsignature dishesconsumer evaluationrestaurant industryСпоживча оцінка авторських страв на прикладі закладу ресторанного господарства «Salalat»Consumer evaluation of author's dishes on the example of the restaurant establishment "Salalat"Article