Кобрин, АндрійГузар, УлянаKobryn, AndriiHuzar, Uliana2024-02-122024-02-122023-09-21Кобрин А. Світова практика управління персоналом у закладах готельно-ресторанного бізнесу / Кобрин А., Гузар У. // Альтернативний туризм : зб. матеріалів II Міжнар. наук.-практ. семінару (21 верес. 2023 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 167–169.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35354Сучасні готельно-ресторанні заклади активно підтримують різноманітність та інклюзію. Створення рівних умов для всіх працівників, незалежно від їхнього походження, розширює пул талановитого персоналу й сприяє інноваціям. Modern hotel and restaurant establishments actively support diversity and inclusion. Creating a level playing field for all employees, regardless of their origin, expands the talent pool and promotes innovation.ukуправління персоналомзаклади готельно-ресторанного бізнесусвітова практикаpersonnel managementhotel and restaurant business establishmentsglobal practiceСвітова практика управління персоналом у закладах готельно-ресторанного бізнесуGlobal practice of personnel management in hotel and restaurant business establishmentsArticle