Боратинський, ОлегПаска, МаріяBoratynskyy, OlehPaska, , Mariya2022-10-142022-10-142022-05-19Боратинський О. Гастрономічний туризм та автентична кухня: стан і перспективи розвитку / Олег Боратинський, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 342-345.http://localhost:8080/handle/34606048/33040Розвиток гастрономічного туризму з виокремленням страв автентичної кухні конкретного регіону України сприятиме підвищенню соціально-економічного потенціалу територіальної громади. The development of gastronomic tourism with the selection of authentic cuisine of a particular region of Ukraine will help increase the socio-economic potential of the local community.ukгастрономічний туризмавтентична кухняперспективи розвиткуgastronomic tourismauthentic cuisineprospects for developmenГастрономічний туризм та автентична кухня: стан і перспективи розвиткуGastronomic tourism and authentic cuisine: state and prospects of developmentArticle