Васільєва, ВікторіяСильчук, ТетянаVasilieva, ViktoriiaSylchuk, Tetiana2024-07-042024-07-042024-05-30Васільєва В. Інноваційні підходи організації споживання ресторанної продукції / Вікторія Васільєва, Тетяна Сильчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 26–28.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36275Дослідження спрямоване на вивчення інноваційних підходів до споживання страв у закладах ресторанного господарства. The research is aimed at studying innovative approaches to the consumption of dishes in restaurants.ukінноваціяфламбуванняспоживанняобслуговуванняресторанна продукціяinnovationconsumptionserviceflambéingrestaurant productsІнноваційні підходи організації споживання ресторанної продукціїInnovative approaches to the organization of consumption of restaurant productsArticle