Маслійчук, О. Б.Masliichuk, O. B.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-01-182021-01-182021-01-18Методичні рекомендації для практичних занять з дисципліни „Оздоровче харчування” для студентів зі спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа” за освітнім рівнем „магістр” / уклад. Маслійчук О. Б. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 21 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27880Методичні рекомендації спрямовані для надання методичної допомоги студентам під час вивчення дисципліни "Оздоровче харчування" та проведення практичних занять. В методичних рекомендації викладені практичні завдання та питання для самоконтролю, список рекомендованої літератури.ukоздоровче харчуванняспеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”методичні рекомендаціїкафедра готельно-ресторанного бізнесуМетодичні рекомендації для практичних занять з навчальної дисципліни „Оздоровче харчування” для студентів зі спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа” за освітнім рівнем «магістр»Other