Паска, МаріяГілецький, ІванPaska, MariiaHiletskyi, Ivan2022-11-212022-11-212022-09-21Паска М. Оцінювання ефективності управління якістю продукції у закладах ресторанного господарства / Марія Паска, Іван Гілецький // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. ІV Міжнар. наук.-практ. конф. (21 вересня 2022 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 135-136.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33196Ефективне управління якістю продукції у закладах ресторанного господарства виокремлює та усуває усі небезпечні чинники, які можуть мати потенційну загрозу для життя і здоров’я споживачів, та запобігає їх виникненню та мінімізації.Effective management of product quality in restaurants farms isolates and eliminates all dangerous factors that can have a potential threat to the life and health of consumers, and prevents them occurrence and minimization.ukресторанне господарствоефективність управлінняякість продукціїrestaurant businessmanagement efficiencyproduct qualityОцінювання ефективності управління якістю продукції у закладах ресторанного господарстваEvaluation of the effectiveness of product quality management in restaurantsArticle