Боратинський, ОлегПаска, МаріяBoratynskyy, OlehPaska, Mariya2022-07-212022-07-212022-07-21Боратинський О. Інноваційний розвиток гастрономічного туризму в контексті автентичної кухні / Олег Боратинський, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. тез доп. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. – Вип. 26, т. 4. – С. 62.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32692Розвиток гастрономічного туризму з виокремленням страв автентичної кухні конкретного регіону України сприятиме підвищенню соціально-економічного потенціалу територіальної громади. The development of gastronomic tourism, highlighting the authentic cuisine of a specific region of Ukraine, will contribute to increasing the socio-economic potential of the territorial community.ukтуристичний продуктгастрономічний туризмстраваавтентична кухняtourist productgastronomic tourismdishauthentic cuisineІнноваційний розвиток гастрономічного туризму в контексті автентичної кухніInnovative development of gastronomic tourism in the context of authentic cuisineArticle