Повшик, СофіяІжевська, ОрисяПетрюк, ОлександраPovshyk, SofiiaIzhevska, OrysiaPetriuk, Oleksandra2021-12-282021-12-282021-11-28Повшик С. Вплив сухої пшеничної клейковини на показникитехнологічного процесу і якість булок зі шротом насіння кунжуту / Софія Повшик, Орися Іжевська, Олександра Петрюк // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 152-154.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31455Метою наших досліджень було встановити доцільність використання сухої пшеничної клейковини (СПК) як визнаної сировини, що поліпшує характеристики тіста і булочних виробів.ukсуха пшенична клейковинашрот кунжутуВплив сухої пшеничної клейковини на показникитехнологічного процесу і якість булок зі шротом насіння кунжутуArticle