Прісс, ОлесяКолісниченко, ТетянаАнгеловська, АллаPriss, OlesiaKolisnychenko, TetianaAnhelovska, Alla2023-06-212023-06-212023-05-18Прісс О. Калина як функціональний інгредієнт соусів до основних страв / Олеся Прісс, Тетяна Колісниченко, Алла Ангеловська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 322–324.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34113ukсоускалинафункціональні інгредієнтиsauceviburnumfunctional ingredientsКалина як функціональний інгредієнт соусів до основних стравViburnum as a functional ingredient of sauces for main dishesArticle