Надал, КостянтинNadal, Kostiantyn2024-07-102024-07-102024Надал К. Ю. Шляхи підвищення конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанного бізнесу в Україні : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : [спец.] 241 «Готельно-ресторанна справа» / Надал Костянтин Юрійович ; наук. кер. У. Є. Гузар. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 53 с. (Повний текст кваліфікаційної роботи зберігається в е-бібліотеці кафедри готельно-ресторанного бізнесу)https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36286Наукова новизна. У роботі запропоновано автором модель стратегічного управління конкурентоспроможністю відпочинкового комплексу «Жайворонок». Scientific novelty. In the work, the author proposed a model of strategic management of the competitiveness of the recreation complex "Zhaivoronok".ukконкуренціяконкурентоспроможністьстратегияконкурентні перевагизаклади готельно-ресторанного бізнесуcompetitioncompetitivenessstrategycompetitive advantageshotel and restaurant business establishmentsШляхи підвищення конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанного бізнесу в УкраїніWays of increasing the competitiveness of the hotel and restaurant business in UkraineOther