Івановська, ОлександраКирпіченкова, ОксанаIvanovska, OleksandraKyrpichenkova, Oksana2021-09-162021-09-162021-09-16Івановська О. Підвищення конкурентоспроможності закладу гостинності через розвиток ресторану / Олександра Івановська, Оксана Кирпіченкова // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 41-42.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30542Метою дослідження є виявлення напрямів розвитку ресторан- ного бізнесу в індустрії гостинності, формування відповідного асор- тименту страв та виробів, що задовольнить потреби сучасного гостя закладу гостинності у здоровому харчуванні.ukамарантове борошношрот амарантуоздоровче харчуванняПідвищення конкурентоспроможності закладу гостинності через розвиток ресторануArticle