Іжевська, О. П.Паска, М. З.Izhevska, O. P.Paska, M. Z.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-01-252021-01-252021-01-25Іжевська О. П. Технологія продуктів функціонального харчування : теми лабораторно-практичних занять з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму, освітній ступінь - магістр / Іжевська О. П., Паска М. З. - Львів, 2021. - 3 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27927ukтехнологія продуктів функціонального харчуваннялабораторні заняттяcпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”кафедра готельно-ресторанного бізнесуТехнологія продуктів функціонального харчування : теми лабораторно-практичних занять з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму, освітній ступінь - магістрOther