Yurko, NadiyaStefanyshyn, IrynaGarasym, TetyanaЮрко, НадіяСтефанишин, ІринаГарасим, Тетяна2023-05-032023-05-032023Yurko N. Food service training in hospitality industry: some negative professional prospects / Nadiya Yurko, Iryna Stefanyshyn, Tetyana Garasym // Комплексний підхід до модернізації науки: методи, моделі та мультидисциплінарність : матеріали II Міжнар. наук. конф.(3 березня 2023 р. м. Луцьк). – Вінниця : Європейська наукова платформа, 2023. – C. 150–152.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33893enfood service traininghospitality industryнавчання громадського харчуванняіндустрії гостинностіFood service training in hospitality industry: some negative professional prospectsПідготовка громадського харчування в індустрії гостинності: деякі негативні професійні перспективиArticle