Калник ОлегПаска МаріяПетришин НаталіяKalnyk OlehPaska MariiaPetryshyn Nataliia2025-01-212025-01-212024-10-24Калник О. Адаптація концепції 5S для закладів громадського харчування на прикладі ресторану Ribs House / Олег Калник, Марія Паска, Наталія Петришин // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (24-25 жовтня 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 97–98.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37739otherресторанна сфераосновні операції5SRibs Houserestaurant industrycore operationsАдаптація концепції 5S для закладів громадського харчування на прикладі ресторану Ribs HouseAdapting the 5S concept for catering establishments on the example of Ribs House restaurant