Тимочко-Волошин РоксоланаПазичук ОльгаTymochko-Voloshyn RoksolanaPazychuk OlhaКафедра біохімії та гігієни2025-01-242025-01-242024Основи раціонального харчування : програма дисципліни спеціалізації підготовки бакалаврів, галузь знань 22 Охорона здоров'я, cпеціальності 227 Фізична терапія та ерготерапія / розроб. Тимочко-Волошин Р. І., Пазичук О. О. – Львів : 2024. – 8 сhttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37892Мета: сформувати у студентів вміння і навички з організації системи харчування здорової та хворої людини на різних вікових етапах шляхом застосування сучасних наукових положень нутріцитології та з організації харчування в лікувально-профілактичних, оздоровчих і навчальних установах, а також методів профілактики за допомогою спеціально підібраної дієти.otherоснови раціонального харчуваннянавчальна програмабакалавргалузь знань 22 Охорона здоров'яcпеціальність 227 Фізична терапія та ерготерапіякафедра біохімії та гігієниОснови раціонального харчування : програма дисципліни спеціалізації підготовки бакалаврів, галузь знань 22 Охорона здоров'я, cпеціальності 227 Фізична терапія та ерготерапіяOther