Паска МаріяГузар УлянаТесля ОльгаPaska MariiaHuzar UlianaTeslia OlhaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2025-01-232025-01-232024Методичні рекомендації з організації проходження навчально-організаційної практики, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування» , спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Паска Марія, Гузар Уляна, Тесля Ольга. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 51 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37844Метою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу готельно-ресторанного господарства.otherнавчально-організаційна практикаметодичні рекомендаціїгалузь знань - 24 «Сфера обслуговування»спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа»бакалавркафедра готельно-ресторанного бізнесуМетодичні рекомендації з організації проходження навчально-організаційної практики, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування» , спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»Other