Strashynsky, IgorHrytsai, MaksymKosiuk, OlhaСтрашінський, ІгорГрицай, МаксимКосюк, Ольга2023-11-162023-11-162023-10-12Strashynsky І. Study of the degree of collagen solubility in pork at «Ternopil meat processing plant» LTD / Igor Strashynskyi, Maksym Hrytsai, Olha Kosiuk // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 172–174.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34883The aim of the study is to determine the physicochemical parameters and monitor the degree of collagen digestion of pork produced at Ternopil Meat Processing Plant LLC. Метою дослідження є визначення фізико-хімічних показників та контролювати ступінь засвоєння колагену свинини, виробленої на Тернопільщині ТОВ «М'ясокомбінат».enmeatautolysiscollagenqualityм'ясоавтолізколагенякістьStudy of the degree of collagen solubility in pork at «Ternopil meat processing plant» LTDДослідження ступеня розчинності колагену у свинині на ТОВ «Тернопільський м'ясокомбінат»Article