Маслійчук, О. Б.Masliichuk, O. B.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-01-182021-01-182021-01-18Маслійчук О. Б. Оздоровче харчування : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів галузь знань 24 „Cфера обслуговуванн” cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / Маслійчук О. Б. - Львів, 2021. - 11 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27882Метою викладання навчальної дисципліни «Оздоровче харчування» є формування у майбутніх фахівців сфери обслуговування компетенцій у наданні якісних послуг оздоровчого харчування у закладах ресторанного господарства санаторно-курортних та туристичних комплексів.ukоздоровче харчуванняоцінювання результатів навчанняcпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”кафедра готельно-ресторанного бізнесуОздоровче харчування : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів галузь знань 24 „Cфера обслуговуванн” cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Other