Гащишин ВіраHashchyshyn ViraКафедра біохімії та гігієни2025-02-042025-02-042024Гащишин В. Р. ОК 33 Мікробіологія : силабус навчальної дисципліни на 2024-2025 навчальний рік, компонент освітньої програми – обов’язковий, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа», ступінь вищої освіти – бакалавр / Гащишин В. Р. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 10 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/38102Метою викладання навчальної дисципліни є ознайомити студентів зі світом мікроорганізмів, їх цитологічними, фізіологічними і біохімічними властивостями; розглянути питання сучасної систематики й охарактеризувати основні групи; акцентувати увагу на особливостях метаболізму; поглибити знання про організацію геному мікроорганізмів, принципи генно-інженерних досліджень; ознайомити з принципами нормування мікробіологічних показників якості харчових продуктів та державними документами, в яких вони сформовані; формування у студентів системи спеціальних теоретичних знань щодо класифікації та асортименту харчових продуктів, контролю їх якості при зберіганні та використанні; оволодіння навичками органолептичного та інструментального методів контролю якості продуктів харчування; формування знань з основ мікробіології для наступного їх застосування у професійній діяльності.otherмікробіологіясилабусбакалавргалузь знань: 24 «Сфера обслуговування»спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа»кафедра біохімії та гігієниОК 33 Мікробіологія : силабус навчальної дисципліни на 2024-2025 навчальний рік, компонент освітньої програми – обов’язковий, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа», ступінь вищої освіти – бакалаврOther