Вовчок, РенатаVovchok, Renata2024-07-102024-07-102024Вовчок Р. М. Удосконалення процесу мотивації персоналу у закладах ресторанного бізнесу в умовах кризи : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : [спец.] 241 «Готельно-ресторанна справа» / Вовчок Рената Михайлівна ; наук. кер. У. Є. Гузар. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 60 с. (Повний текст кваліфікаційної роботи зберігається в е-бібліотеці кафедри готельно-ресторанного бізнесу)https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36288Метою кваліфікаційної роботи є проведення аналізу організації роботи щодо мотивації персоналу на підприємстві сфери гостинності та запропонувати механізм формування системи мотивації праці у менеджменті підприємства. The purpose of the qualification work is to conduct an analysis of the organization of work in relation to motivation of personnel in the hospitality industry and to propose a mechanism formation of the labor motivation system in enterprise management.ukмотивація персоналукризазаклади ресторанного бізнесувійнаінноваційні методи мотиваціїstaff motivationrestaurant business establishmentsinnovative methods of motivationcrisiswarУдосконалення процесу мотивації персоналу у закладах ресторанного бізнесу в умовах кризиImproving the process of staff motivation in restaurant business establishments in crisis conditionsOther