Паснак, МартаПаска, МаріяPasnak, MartaPaska, Mariia2024-07-012024-07-012024-05-30Паснак М. Оцінка ефективності формування та використання персоналу ресторанного підприємства / Марта Паснак, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 293–295.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36181Мета роботи- дослідити ресторанне підприємство “Salalat” на оцінку ефективності формування та використання персоналу. The purpose of the work is to investigate the restaurant enterprise "Salalat" to assess the effectiveness of the formation and use of personnel.ukефективністьперсоналресторанefficiencystaffrestaurantОцінка ефективності формування та використання персоналу ресторанного підприємстваEvaluation of the effectiveness of the formation and use of the personnel of the restaurant enterpriseOther