Павленчик, А.Андрусяк, М.Pavlenchyk, A.Andusiak, M.2021-02-182021-02-182021-02-18Павленчик А. Особливості формування професійно-важливих якостей майбутніх менеджерів організацій галузі гостинності / А. Павленчик, М. Андрусяк // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 383-390.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28649Метою роботи є теоретичний та емпіричний аналіз проблеми формування професійно-важливих якостей майбутніх менеджерів організацій галузі гостинності.ukкомунікативні здібностіорганізаціїменеджеримотиваціяОсобливості формування професійно-важливих якостей майбутніх менеджерів організацій галузі гостинностіArticle