Потопа, КатеринаРадзімовська, ОльгаPotopa, KaterynaRadzimovska, Olha2023-06-262023-06-262023-05-18Потопа К. Аналіз роботи готельно-ресторанного господарства на прикладі комплексу «Шато» / Катерина Потопа, Ольга Радзімовська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 198–200.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34161Метою роботи є проаналізувати діяльність готельно-ресторанного комплексу «Шато» та визначити відвідуваність та зміну прибутковості у закладі до та під час війни в Україні. The purpose of the work is to analyze the activity of the hotel-restaurant complex "Chateau" and to determine the attendance and change in profitability in the institution before and during the war in Ukraine.ukаналіз роботиГРК «Шато»війнаanalysis of workHRK "Shato"warАналіз роботи готельно-ресторанного господарства на прикладі комплексу «Шато»Analysis of the work of the hotel and restaurant industry on the example of the "Chateau" complexArticle