Гузар, УлянаВільчинська, ОксанаHuzar, UlianaVilchynska, Oksana2022-01-222022-01-222022-01-21Гузар У. «SECONDMENT» як інноваційний метод розвитку персоналу в закладах ресторанного бізнесу / Уляна Гузар, Оксана Вільчинська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 255-257.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31827Метою нашої роботи є характеристика інноваційного методу розвитку персоналу в закладах ресторанного бізнесу.ukрозвиток персоналуресторанконкурентоспроможність закладуінновації«SECONDMENT» як інноваційний метод розвитку персоналу в закладах ресторанного бізнесуArticle