Паска, М.Іжевська, ОрисяPaska, M.Izhevska, OrysiaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2019-09-122019-09-122019-09-12Організація ресторанного господарства : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Паска М. З., Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 21 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22142Метою викладання навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» набуття теоретичних знань і практичних навичок із сучасної організації виробництва в закладах ресторанного господарства, які забезпечують формування у студентів організаторських здібностей, вироблення практичних навичок і вмінь вирішення поставлених завдань в процесі виробничої діяльності, вивчення загальних закономірностей та сучасних методів організації виробничих процесів у закладах ресторанного господарства, освоєння принципів обслуговування різних контингентів споживачів у закладах та поза їх межами і особливості їх розвитку на сучасному етапі.ukкафедра готельно-ресторанного бізнесуОрганізація ресторанного господарстваГотельно-ресторанна справаінформаційний обсяг навчальної дисциплінирекомендована літератураОрганізація ресторанного господарства : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Plan or blueprint