Brinza, J.Холявка, ВолодимирФіль, МаріяKholiavka, VolodymyrFil, Mariia2018-05-312018-05-312017Brinza J. Сучасні формати "Fast casual", "Fane dining", "quick'n' casual", "Free flow" у ресторанному бізнесі / J. Brinza, В. Холявка. М. Філь // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфери обслуговування : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів, 2017. - С. 107-109.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/10828Експерти ресторанного ринку вважають, що найближчими роками кількість ресторанів середнього класу збільшиться в декілька разів, незважаючи на жорстку конкуренцію. Тому, перш ніж відкривати будь-який заклад ресторанного бізнесу, необхідно чітко визначити його формат, оскільки заклад повинен відповідати прийнятим стандартам і, найголовніше, мати правильне позиціонування для своїх відвідувачів.ukресторанний бізнесресторанне господарствоСучасні формати "Fast casual", "Fane dining", "quick'n' casual", "Free flow" у ресторанному бізнесіArticle