Борецький ЮрійГащишин ВіраПараняк НаталіяBoretskyi YuriiHashchyshyn ViraParaniak NataliiaКафедра біохімії та гігієни2025-02-042025-02-042024ОК 29 Харчова хімія: робоча програма обов’язкової компоненти освітньої програми, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Борецький Ю. Р., Гащишин В. Р., Параняк Н. М. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 17 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/38096Мета дисципліни «Харчова хімія»: поглибити знання студентів з неорганічної та органічної хімії та створити у свідомості студентів уявлення про тісний і логічний зв'язок законів хімії, біохімії, біології із різноманітними явищами, які спостерігаються при виробництві зберіганні і приготуванні харчових продуктів.otherхарчова хіміяробоча програмабакалавргалузь знань: 24 «Сфера обслуговування»спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа»кафедра біохімії та гігієниОК 29 Харчова хімія: робоча програма обов’язкової компоненти освітньої програми, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»Other