Голод, А. П.Беля, І. Я.Holod, A. P.Belia, I. Ya.Кафедра туризму2021-04-092021-04-092021-04Сучасні концепції гостинності : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни, для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», другого (магістерського) рівня вищої освіти / розроб. Голод А. П., Беля І. Я. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 5 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29521ukсучасні концепції гостинностісемінарські і практичні заняттяметодичні вказівкимагістрспеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”факультет туризмукафедра туризмуСучасні концепції гостинності : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни, для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», другого (магістерського) рівня вищої освітиOther