Борецький, Ю. Р.Гащишин, В. Р.Прокопів, Т. М.Шавель, Х. Є.Трач, В. М.Boretskyi, Yu. R.Hashchyshyn, V. R.Prokopiv, T. M.Shavel, Kh. Ye.Trach, V. M.2019-09-182019-09-182019Основи харчової хімії, мікробіології, гігієни та санітарії у готельно-ресторанній справі : лабораторний практикум для студ. спец. "Готельно-ресторанна справа" / Борецький Ю. Р., Гащишин В. Р., Прокопів Т. М., Шавель Х. Є., Трач В. М. - Львів : Сполом, 2019. - 181 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22236Навчальний посібник складається з трьох розділів: харчова хімія, мікробіологія, санітарія та гігієна харчування, містить вступ, правила техніки безпеки у навчальних лабораторіях, словник використовуваних термінів і понять та рекомендовану літературу. Для студентів, що навчаються на спеціальності готельно-ресторанна справа.ukхарчова хіміямікробіологіягігієна харчуваннясанітаріяготельно-ресторанна справалабораторний практикумОснови харчової хімії, мікробіології, гігієни та санітарії у готельно-ресторанній справіOther