Графська, О. І.Hrafska, O. I.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-02-112021-02-112021-02-11Графська О. І. Інновації в готельному господарстві : силабус навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - другий (магістерський) рівень, ступінь вищої освіти - магістр, галузь знань - 24 “ Сфера обслуговування ”, спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа» / Графська Орислава Іванівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 6 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28343Мета: оволодіння сучасними теоретичними основами та практичними навичками організації та управління інноваційними технологіями в ресторанному, готельному господарстві.ukінновації в готельному господарствісилабусcпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”магістргалузь знань : 24 «Сфера обслуговування»кафедра готельно-ресторанного бізнесуІнновації в готельному господарстві : силабус навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - другий (магістерський) рівень, ступінь вищої освіти - магістр, галузь знань - 24 “ Сфера обслуговування ”, спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа»Other